Welkom op www.ikwilnaardekerk.nl

De pagina van de Oud-Katholieke parochie in Haarlem om u aan te melden om naar de dienst te komen.

Welkom bij onze aanmeld website voor de kerkdiensten.

Vanwege de Corona crisis is naar de kerk gaan niet meer vanzelfsprekend als normaal. Zo moeten we rekening houden met 1,5 meter afstand tussen personen, zo ook in ons kerkgebouw. Ook morgen wij maar 30 personen in een dienst ontvangen. dit vraagt een organisatie van uw kerkbestuur om alles in goede banen te leiden. Vandaar deze website waar u uzelf kunt aanmelden om naar de kerkdienst te komen. 

Houdt u er rekening mee dat de inschrijving van kerkgangers op volgorde van binnenkomst geschiedt. Personen die gevraagd zijn een functie te vervullen (lector, cantor, etc) dienen zich ook aan te melden, deze hebben voorrang in het toewijzen voor de dienst waarin ze worden ingezet.  Vult u per veld slechts de gegevens in van 1 persoon. Dit maakt het overzicht voor ons eenvoudiger.

Indien u met meerdere personen uit een huishouden komt houden wij graag rekening met een zitplaats bij elkaar. Dit is slechts op enkele plaatsen mogelijk, dit in verband met de indeling om iedereen op 1,5 meter afstand te houden. U dient voor iedereen het formulier apart in te vullen. Meldt u in het opmerkingenveld dat u samen komt.

Toewijzing van uw plaats geschiedt door het kerkbestuur. Alle invulvelden met een * zijn verplicht. Iedereen die zich voor vrijdag avond 20.00 uur ontvangt op zaterdag vanuit het kerkbestuur een email met de bevestiging dat u een plaats heeft. Waar u plaats mag nemen in de kerk hoort u van de deurwacht op de dag van de kerkdienst.

We begrijpen dat dit niet de open kerk is die u van ons gewend bent. We hopen snel weer naar de situatie te kunnen gaan van voor de Coronacrisis.

U dient in het formulier uw e-mailadres in te vullen, op dit e-mailadres zullen wij u berichten. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te bevestigen, en worden na 6 weken vernietigd. We moeten de gegevens van u verzamelen voor het geval dat er iemand met corona bevestigd word na het bezoeken van een kerkdienst, zodat de GGD u kunt bereiken.  

Ten alle tijde geldt: Blijf thuis bij klachten!

Het kerkbestuur bedankt u voor uw begrip.Kerkdienst van 7 juni 2020


Bent u niet in de gelegenheid naar de kerk te komen? U kunt ook kijken naar de live uitzending uit Amersfoort. Zo bent u toch verbonden met onze kerk. U vind de uitzending hier